Onze werkwijze

Uw vraag

U neemt contact met ons op omdat u meer wilt weten over zonnepanelen, laadpunten of thuisopslag van energie. Na ontvangst van uw vraag nemen wij contact met u op om uw vraag door te nemen.

Het ontwerp

Door trainingen en cursussen, ondersteund met diverse softwarepakketten kunnen we het best passende systeem voor uw situatie ontwerpen.

Op bezoek

Stap voor stap nemen we het ontwerp bij u thuis met u door waarbij er vanzelfsprekend uitgebreid gelegenheid is om vragen te stellen.

De installatie

Op het afgesproken moment staat ons installatieteam voor uw deur om het systeem te plaatsen. We gaan pas weg als het systeem volledig werkt en we ruimen natuurlijk de boel weer netjes op.

Onze speerpunten

Ons installatieteam is VCA-gecertificeerd en werkt veilig op hoogte. Daarnaast worden er met regelmaat trainingen en cursussen gevolgd zodat we volledig op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en op de juiste wijze met de materialen werken.

Als lokale installateur weten wij als geen ander dat een tevreden klant de beste reclame is. Wij zullen er dan ook alles aan doen om u een glimlach op uw gezicht te geven. Vooraf, tijdens maar ook nadat we het systeem bij u geplaatst hebben blijven we bereikbaar voor u.

We staan achter de producten die we gebruiken en geven u dan ook de volledige garantie dat uw systeem goed werkt. Daarnaast zorgt uitgebreide monitoring ervoor dat uw systeem ook goed blijft werken.